ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Γεωργίου δήλωνε ότι ο Σαββίδης αγόρασε Ξάνθη-Παναιτωλικό και μετά “τελείωσε” (video)

Στις 26 Μαΐου του… σωτήριου έτους 2019, ο Γιώργος Γεωργίου αναφέρθηκε πέρα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάρει τις μετοχές της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Δηλώσεις που έγιναν με την ιδιότητα του, ως προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων. «Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε», ανέφερε ο Γιώργος Γεωργίου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Τι έγινε μετά; Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Γιώργου Γεωργίου στον προεδρικό θώκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Μίλησε, σπάζοντας μια περίεργη… ομερτά στον χώρο του ποδοσφαίρου και μας “τελείωσε” δυο μέρες μετά! 

Με δήλωσή του το μεσημέρι της Τρίτης (28/5), ο γνωστός δημοσιογράφος υπέβαλε την παραίτησή του μετά και το σάλο που δημιουργήθηκε για τις δηλώσεις του περί αγοράς των Ξάνθης και Παναιτωλικού από τον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως ξεκαθαρίζει, τα όσα είπε δεν έχουν καμία σχέση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πηγάζουν από δημοσιογραφικές πληροφορίες του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Γεωργίου: «Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Και μετά όλοι έπεσαν από τα… σύννεφα!

To Top