ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τέλος ο Γεωργίου από τον Real FM

Τέλος ο Γιώργος Γεωργίου από τον Real FM, μετά από πολλά… παραπτώματα και αντιδράσεις.

Το ρεπορτάζ από την Αθήνα υποστηρίζει ότι: “είχαν μαζευτεί πολλά αρνητικά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γεωργίου, με αποτέλεσμα να τερματιστεί – τελικά, η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο δημοσιογράφος είχε υποπέσει σε παραπτώματα εξόχως σημαντικά από τις αρχές του καλοκαιριού φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη διοίκηση… Η οποία είχε επιδείξει ανοχή κάνοντας του φυσικά τις απαραίτητες συστάσεις, οι οποίες προφανώς αγνοήθηκαν”!

Επίσης υπογραμμίζεται ότι: “Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και από ακροατές για τη συνολική στάση του Γεωργίου… Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και ένα εσωτερικό περιστατικό, εντός δηλαδή του σταθμού μεταξύ του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του ραδιοφώνου… Όπου ο Γεωργίου λέγεται ότι εξύβρισε τη γραμματέα κατηγορώντας την για ανύπαρκτα ζητήματα, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι… Και η διεύθυνση να βάλει οριστικό τέλος στη συνεργασία τους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγγνώμη ζήτησε δημόσια πριν λίγες μέρες για τις προσβλητικές αηδίες περί Άρη, μετά τις αντιδράσεις ΠΑΕ και Καρυπίδη.

Όπως αναφέραμε τότε: “Ήδη τις προηγούμενες μέρες τόσο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όσο και ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέστησαν σαφές ότι δεν θα αφήσουν να “πέσει τίποτα κάτω” σε ότι αφορά την λασπολογία σε βάρος των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα διεμήνυσαν προς κάθε κατεύθυνση ότι κανένας δεν μπορεί να πιάνει στο στόμα του τον Άρη με χυδαίο και προσβλητικό τρόπο, ενώ υπήρξε προειδοποίηση, ότι θα υπάρξουν κι άλλες πιο αποφασιστικές και σκληρές ενέργειες.

Ο Γεωργίου, ο οποίος έπαθε… αμνησία για την πολυιδιοκτησία και τις τριγωνικές σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Παναιτωλικού σήμερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη, με τον γνωστό βέβαια εγωιστικό τρόπο του”.

To Top