ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουλτίδης: «Ο Σούντγκρεν ο καλύτερος Σουηδός στην θέση του, πρέπει να ξεκινάει βασικός»

Ο Γιώργος Γκουλτίδης, πρώην παράγοντας της Σουηδικής Ακρόπολις και γνώστης του ποδοσφαίρου της χώρας, που θα παρακολουθήσει τον σημερινό «τελικό» Σουηδία-Ελλάδα μίλησε για το παιχνίδι, τον Σούντγκρεν, αλλά και τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για το Σουηδία-Ελλάδα:

Είναι και οι Έλληνες εδώ, μπήκαν με τις τρομπέτες. Είναι ένα σημαντικό ματς που οι Σουηδοί έχουν ανακοινώσει την εντεκάδα τους μια μέρα πριν το ματς, είναι σίγουροι ότι έχουν τον έλεγχο. Φοβούνται λίγο γιατί έχουν οκτώ παίκτες στο όριο.

Θα είμαι και εγώ στο γήπεδο, θα είναι sold out, 45.000 εισιτήρια.

Για το τι διαφορετικό θα προσπαθήσουν να κάνουν οι Σουηδοί:

Ο σκάουτερ της Σουηδίας έχει αναφέρει ότι θέλει πιο πολύ προσοχή στον Τσιμίκα, θα αλλάξουν τον με τον οποίο θα τον μαρκάρουν σήμερα.

Για το αν έχει πιθανότητες να παίξει ο Σούντγκρεν:

Το καλοκαίρι είχα αναρωτηθεί γιατί δεν είναι στο Euro ένας παίκτης όπως ο Σούντγκρεν. Για εμένα και σήμερα να ρωτήσεις, είναι ο παίκτης που πρέπει να αγωνιστεί βασικός, είναι ο καλύτερος Σουηδός δεξιός μπακ. Φυσικά την ενδεκάδα την κάνει ο προπονητής.

Για τον Μπρόρσον:

Ο Μπρόρσον παίζει στο πρωτάθλημα και το Champions League. Η ομάδα δεν έχει πάει τόσο καλά, αλλά τελευταία θέλουν να του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να είναι και στα πλάνα της Εθνικής.

Για τον Άρη και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα:

Αυτή η θέση δεν μου λέει τίποτα, εγώ δίνω βάση στο να δώσεις χρόνο, δεν γίνεται να κρίνεις ένα πρότζεκτ μετά από πέντε παιχνίδια. Είναι η στήριξη και η δουλειά που γίνεται από το συμβούλιο αλλά και το τεχνικό τιμ.

Πιστεύω ότι ο Άρης θα ανέβει πολλές θέσεις, θέλει όμως υπομονή.

To Top