“Να βλέπουμε τα Αρειανάκια να παίζουν με τη φανέλα της πρώτης ομάδας”

Ο έφορος των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Άρη, Ιωάννης Κουζούνιας αναφέρθηκε στην γιορτή που έκαναν τα τμήματα υποδομής και στην οποία έδωσαν το παρόν τα μέλη του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την εκδήλωση που έγινε είπε: «Ευτυχώς  ήταν και ο καιρός μαζί μας. Ήταν μία γιορτή γιατί ήταν και οι παίκτες του ανδρικού. Έβλεπες τα παιδάκια να τρέχουν από πίσω για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Ο ενιαίος Άρης πρέπει να είναι έτσι. Δεν υπάρχει άλλη λέξη. Ήταν ο κύριος Μιλίνκοβιτς με τα παιδάκια δίπλα και βγήκαν φωτογραφίες. Μόλις έρθει η ηρεμία θα δούμε τις ακαδημίες και θα γίνει πλάνο. Γιατί οι ακαδημίες πρέπει να ορίζονται από τον πρώτο προπονητή για να χαιρόμαστε να βλέπουμε Αρειανάκια να παίζουν με την φανέλα της πρώτης ομάδας. Χάρηκα όταν έκανα την πρόσκληση στον Μιλίνκοβιτς και τον Λόντσαρ και δέχτηκαν αμέσως».

Για το γηπεδικό θέμα των ακαδημιών: «Υπήρχαν κάποια σοβαρά προβλήματα αλλά πλέον με τον κύριο Νικολούδη η συνεργασία είναι άψογη. Είναι κοντά στο γήπεδο και έχουμε πλέον τα γήπεδα εξ ολοκλήρου . Από Δεύτερη – Πέμπτη οι προπονήσεις τελειώνουν στις 8 το απόγευμα και όχι στις 10 το βράδυ ή αργότερα.  Έχουμε μία συνεργασία που ελπίζω να κρατήσει μέχρι να κάνουμε τα δικά μας γήπεδα».

Για ποιους λόγους να πάνε οι γονείς τα παιδιά τους στις ακαδημίες; «Πρώτο και κύριο είναι ότι οι ακαδημίες που είναι των μεγάλων ομάδων δίνουν την δυνατότητα για μία συνέχεια στα παιδιά. Ενώ σε μία άλλη ακαδημία απλά θα είναι μέχρι ένα σημείο. Για να περάσει κάποιος στην Κ-15 και από εκεί στην Κ-17 και να συνεχίσει είναι προτιμότερο να είναι από μικρός στις ακαδημίες και να έχει μία συνέχεια. Όποτε είναι καλύτερο να έρθει να δει την κουλτούρα την φιλοσοφία και να μπορεί να εξελιχθεί. Στα μεγάλα παιδάκια είναι δύσκολο να έρθει κάποιος. Πρέπει να δοκιμαστεί και αν είναι αντάξιος να μπει» για να καταλήξει: «Το πιο σημαντικό είναι να φεύγει ένας άνθρωπος και να βλέπουμε ότι είναι άνθρωπος. Να είναι συνειδητοποιημένος. Θα μπούμε και στα σχολεία να δούμε και τους βαθμούς για να ξέρουμε τα παιδιά».

To Top