Άγγελος Γρόλλιος: “Απόψεις και δεσμεύσεις…”

Ο Άγγελος Γρόλλιος, ένας από τους 19 υποψήφιους για τις εκλογές της 2ας Ιουλίου στην ΚΜΑ μας έστειλε μια επιστολή σχετικά με τις θέσεις του,τις δεσμεύσεις τους για τον Άρη.
Αναλυτικά:
“Το βασικό είναι να υπάρξει διαφάνεια σχετικά με τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και εφόσον εκλεγώ δεσμεύομαι γιʼ αυτό.
Η «φιλοσοφία» μου σχετικά με την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ είναι ότι το συγκεκριμένο σωματείο πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΙ συνεχώς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όχι να διοικεί, αφού καταστατικά και τυπικά η ΠΑΕ διοικείται από το συμβούλιο της το οποίο και εκλέγεται από τα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ .
Εφόσον, εκλεγώ θεωρώ ότι πρέπει στα ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ θα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα να παρευρίσκονται και οι αναπληρωματικοί και όχι μόνο οι επτά εκλεγέντες, οι οποίοι βέβαια θα αποφασίζουν. Είναι μία ενωτική και συσπειρωτική πρόταση, αφού θα ακούγονται και οι απόψεις όλων των αρειανών.
Ακόμη θέση μου είναι η αλλαγή του ζητήματος της σταυροδοσίας μέχρι πέντε υποψηφίων, δηλαδή η μείωση του τεράστιου αυτού αριθμού, αφού κατά την άποψη μου δημιουργεί «παρεϊστικες» τάσεις, που εκ του αποτελέσματος κρίθηκε ότι δεν είχαν θετικά αποτελέσματα.
Ένα άλλο ζήτημα είναι να επιτευχθεί επιτέλους η επιστολική ψήφος, διότι ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα όλης της Ελλάδας και θα πρέπει να αποκτήσει μέλη ενεργά από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, διότι θα του προσδώσει μεγαλύτερη δυναμική”. 
To Top