Άγγιξε την νίκη, προσπάθησε για την φανέλα και την αξιοπρέπεια του!

Ο Άρης άγγιξε την 4η φετινή νίκη, πάλεψε για την φανέλα και την αξιοπρέπεια του και κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παρά τις πολλές απουσίες και με τη βαριά σκιά του υποβιβασμού, έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από το γήπεδο της Τρίπολης, με αντίπαλο τον Αστέρα, στην 33η αγωνιστική, λίγο πριν το τέλος του φετινού μαρτυρίου.

Ο Γιώργος Φοιρός παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, δεξιά στα μπακ ο Βλάχος και αριστερά ο Καραγκούνης. Στα χαφ Γκόλιας, Νταμαρλής και Τριανταφυλλάκος, με τους Μπακασέτα, Καμινιώτη και Μανιά να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Ο Άρης ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα δύο καλά σουτ με τους Μανιά (2′) και Μπακασέτα (6′). Σταδιακά ο Αστέρας άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του ματς και αφού ο Καράσκο… “προειδοποίησε” στο 19′ (έχοντας σουτ στο δοκάρι) στην συνέχεια ο ίδιος χρίστηκε σκόρερ.

Ηταν στο 21′, όταν μετά από ατομική ενέργεια του Μπαράλες από τα δεξιά ο Καράσκο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Διούδη.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ενώ η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, τις εντυπώσεις κέρδισαν οι οπαδοί του Άρη, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν, κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους!

Το δεύτερο ημίχρονο είχε έντονο σασπένς. Στο 53’ σε αντεπίθεση των κίτρινων, ο διαιτητής Κουτσιαύτης από την Άρτα έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καράσκο στον Καραγκούνη, αποβάλλοντας στη συνέχεια τον παίκτη του Αστέρα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος που έκανε το 1-1 και ισοφάρισε για τον Άρη. Ήταν το πρώτο φετινό γκολ του νεαρού μέσου και το πρώτο εύστοχο πέναλτι των κίτρινων μετά από άλλα τρία στα οποία είχαν αστοχήσει. Οι κίτρινοι έκαναν την ανατροπή στο 64’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μανιά, πρώτου σκόρερ της ομάδας (7ο φετινό γκολ φέτος), αλλά πριν προλάβουν να χαρούν ο Αστέρας έκανε το 2-2 με τον Εντό ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Ναβάρο στο 73’.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε με το τελικό 2-2 να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Καλή η διαιτησία του Κουτσιαύτη (Άρτας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83’ Μουνάφο), Κυριακόπουλος (71’ Ναβάρο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (78’ Ντελγκάδο).
ΑΡΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκος, Γκόλιας, Μπακασέτας (90’ Κύργιας), Καμινιώτης (83’ Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46’ Τσιάρας), Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης.

 

To Top