Άγιαξ: Ανακοίνωσε τον Λούκας Οκάμπος

Ο Άγιαξ κατόρθωσε και τα βρήκε με την Σεβίλλη και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Λούκας Οκάμπος στον φινάλε του μεταγραφικού παραθύρου για τους Ολλανδούς.

Το deal μεταξύ του Άγιαξ και της Σεβίλλη επετεύχθη μετά και θρίλερ που διαδραματίστηκε τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού «παζαριού» για τους Ολλανδούς. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του «αίαντα» τελικά πήγαν με… τα νερά του διοικητικού συμβουλίου και κατόρθωσαν να βρουν μία φόρμουλα για να γίνει το deal υπό μορφή δανεισμού και να εγκριθεί.

Κάπως έτσι ο Λούκας Οκάμπος κατέληξε στον Άγιαξ με μονοετή δανεισμό από την Σεβίλλη, με το deal να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς, χωρίς όμως αυτή να έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα.

Μ’ αυτόν τρόπο ικανοποιήθηκαν όλες οι πλευρές, αφού και το διοικητικό συμβούλιο είδε να γίνεται μία προσθήκη με τα οικονομικά δεδομένα που ήθελε, και ο προπονητής του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρέντερ, είδε την ομάδα του να ενισχύεται ενώ και η Σεβίλλη μπόρεσε να εγγράψει τον αντικταστάτη του Αργεντινού, Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος αν χαλούσε το deal θα έμενε μετέωρος.

To Top