Άγνοια για Γιάκομπ δηλώνουν στον Απόλλωνα

Άγνοια δηλώνουν στον Απόλλωνα Λεμεσού για το θέμα της μετακίνησης του Βικτοράς Γιάκομπ, στην ομάδα τους, μετά τα όσα αναπαρήγαγε αθλητικό σάιτ της Κύπρου. 

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάκομπ έχει προτάσεις από την Κύπρο και μια από αυτές έχει να κάνει με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όπως είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του διευθυντή της κυπριακής ομάδας, Δημήτρης Γρίβα…

« Είναι γεγονός πως από το πρωί έχει προκύψει ένα θέμα από τη Θεσσαλονίκη, σχετικά με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μια φημολογία η οποία ειλικρινά δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για τον Γιάκομπ, όμως ίσως μπορώ να φανταστώ την αφορμή που δίνεται από την παρουσία του κ. Στοϊκίτσα στην ομάδα μας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ιστοσελίδα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία Ρουμάνου Στοϊκίτσα στον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού έχουν εργαστεί ξανά στην Οτελούλ) συνδυάζεται με το ενδιαφέρον του για μια συνεργασία, όμως ο Γιάκομπ αυτήν τη στιγμή δεν είναι η πρώτη επιλογή.


Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top