Άγνοια στον Ερασιτέχνη για την αλληλογραφία με την ΕΠΟ στο θέμα Κάμπος – Τι λέει ο Οικονόμου στο PRESSARIS

Στον Ερασιτέχνη δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αλληλογραφίας με την ΕΠΟ για το θέμα του Πάουλο Κάμπος. Αυτό τονίζουν οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου, ενώ άγνοια δήλωσε και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Τάσος Οικονόμου, σε σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε από το πρωί από συνεργάτες του, αλλά και μέσα ενημέρωσης.

“Δεν στείλαμε κανένα έγγραφο, ούτε παραλάβαμε κάποιο άλλο από την ΕΠΟ. Θα είχε πρωτοκολληθεί διαφορετικά και θα το γνωρίζαμε” τόνισε στο PRESSARIS χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Τάσος Οικονόμου.

Πρόκειται για το έγγραφο της 12ης Ιανουαρίου που στάλθηκε στην ΕΠΟ από τους “κίτρινους” (δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα) και το έγγραφο της απάντησης που δόθηκε από την Ομοσπονδία και ξεκινάει με την προσφώνηση “Κύριε πρόεδρε” (σ.σ. πρόεδρος του ΑΣ είναι ο Οικονόμου) και αναφέρεται στην υπόθεση του Βραζιλιάνου προπονητή για την απαγόρευση των ερασιτεχνικών σωματείων να έχουν αλλοδαπό στον πάγκο τους.

Δυο έγγραφα που δεν είναι εις γνώση του Ερασιτέχνη και δεν έχουν πρωτοκολληθεί, σύμφωνα με τα όσα τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, τη στιγμή που όλη η αλληλογραφία με την ΕΠΟ (π.χ. κάρτες κ.α.) και τις λοιπές Ομοσπονδίες φτάνει στον σύλλογο και ανάλογα ενημερώνονται οι έφοροι τμημάτων.

Για τον λόγο αυτό έγινε το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία του ΑΣ με την ΕΠΟ για να δοθούν περαιτέρω διευκρινήσεις.

To Top