ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άγνωστες ιστορίες της ζωής του Ιντέγε: Το Λάγος, ο αυστηρός πατέρας και η… φυγή!

Από την φτώχεια της Νιγηρίας, στην Ευρώπη, την καθιέρωση ποδοσφαιρικά, τα (πολλά) εκατομμύρια της Κίνας και τώρα στην Ελλάδα για δεύτερη φορά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μία ζωή γεμάτη με δυσκολίες για τον Μπράουν Ιντέγε, που σε αντίθεση με άλλα παιδιά, έβλεπε τους γονείς του να προσπαθούν να τον σταματήσουν από το να παίζει… ποδόσφαιρο!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας. Αγάπησε το ποδόσφαιρο από πολύ νωρίς στη ζωή του, όμως, είχε μία πολυτάραχη παιδική ηλικία. Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει κάποτε, είχε συλληφθεί και από την αστυνομία, δίχως βέβαια να καταδικαστεί για κάτι.

Από την οικογένεια του ξέροντας για τις “παρέες” του προσπάθησαν να του κόψουν το ποδόσφαιρο, θεωρώντας ότι ήταν η πηγή του κακού.

Μάλιστα όταν ο πατέρας του Ιντέγε, Ζοέλ απεβίωσε η μάνα του Μπράουν τον έστειλα να μένει με την θεία του ώστε να “ξεκόψει”.

Το μόνο που κατάφερε ήταν όμως να τον οδηγήσει σε… φυγή, καθώς ακολούθησε έναν παλιό του προπονητή στην Bayelsa United για να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Με τους δικούς του μίλησε ξανά αφού υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ευρώπη, και πλέον έχει αποκτήσει και πάλι πολύ καλή σχέση μαζί τους.

To Top