ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άγνωστο παραμένει πότε θα επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ!

Άγνωστο παραμένει πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των στεγάστρων “Καλατράβα” στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο (ΟΑΚΑ).

Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη ότι “θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις”, στο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου ο εντεταλμένος σύμβουλος και επικεφαλής της μονάδας συμβάσεων στρατηγικής σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτης Σταμπουλίδης με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, δεν υπάρχει αναφορά ως προς τον χρόνο περαίωσης των εργασιών!

“ΤΑΙΠΕΔ και ΤΕΕ θα ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα εκσυγχρονίσουν και θα αναβαθμίσουν τη σημαντικότερη ολυμπιακή αθλητική υποδομή της χώρας μας, με πολλαπλά εθνικά και οικονομικά οφέλη”, δήλωσε ο κ. Σταμπουλίδης.

Να σημειωθεί ότι το ΟΑΚΑ παραμένει κλειστό από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023, λόγω των προβλημάτων στατικότητας που παρουσίασαν οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου του κεντρικού σταδίου και του ποδηλατοδρομίου.

To Top