Άγρια επεισόδια στο Ρίο μεταξύ οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς και της Φλουμινένσε (video)

Από πολύ σοβαρά επεισόδια αμαυρώθηκε η… αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Μπόκα Τζούνιορς, που θα γίνει το Σάββατο στις 22:00.

Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας του Μπουένος Άιρες έχουν συρρεύσει ήδη στο Ρίο (αναμένονται συνολικά περίπου 20.000) και οπαδοί της Φλουμινένσε, αλλά όχι μόνο, τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Τις τελευταίες ώρες έχουν σημειωθεί επεισόδια με άγριες συμπλοκές σε διάφορα σημεία της πόλης, μέχρι και στην φημισμένη παραλία της Κοπακαμπάνα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, υπήρξαν και κάποιες συλλήψεις, δύο Αργεντινών και ενός Βραζιλιάνου, ενώ έχουν καταγραφεί και αρκετοί τραυματισμοί, χωρίς αναφορά για κάποιον πολύ σοβαρό.

H CONMEBOL με ανακοίνωσή της καταδίκασε τα επεισόδια και σύμφωνα με Μέσα σε Αργεντινή και Βραζιλία, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποφασίσει την κανονική διεξαγωγή του αγώνα αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Η Μπόκα με επιστολή της στην συνομοσπονδία διαμαρτύρεται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας για τους εκδρομείς οπαδούς της.

Η Φλουμινένσε διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο στον θεσμό έχοντας χάσει στον τελικό του 2008, ενώ η Μπόκα θέλει να φτάσει για έβδομη φορά στην κορυφή.

To Top