Άγριο ξύλο στην Κυψέλη!

Τρομερά επεισόδια στο κλειστό της Κυψέλης, πριν από τον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους!

Στον αέρα ο τρίτος τελικός της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να πάρουν το πρωτάθλημα και το κλειστό της Κυψέλης γέμισε ασφυκτικά από χίλιους και περισσότερους οπαδούς τους, όμως, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο.

Στην είσοδο του κλειστού υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, η οποία γενικεύτηκε και έφτασε ως τον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ΜΑΤ και των οπαδών στο κλειστό, με την κατάσταση να γίνεται χαοτική. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν τα ΜΑΤ έριξαν χημικά μέσα στο κλειστό, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να επικρατήσει ο απόλυτος πανικός.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πράγματα, όπως και ο πρόεδρος Δημήτρης Λαζόπουλος, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε μάταιο. Οπαδοί και ΜΑΤ άνοιξαν… πόλεμο και μάλιστα υπήρξε φίλος της ΑΕΚ πεσμένος στο παρκέ για αρκετή ώρα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:00, ωστόσο πλέον είναι… στον αέρα!

πηγή: onsports.gr

To Top