ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Άδειασμα” από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων: “Προσβλητική η πρόταση για το Καρατάσιου! Τι θα γίνει εάν έρθει και μας ζητήσει γήπεδο ο πρόεδρος του Αρη”;

Στην σημερινή του συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τους “Αγώνες Δρόμου” έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για το πως θα αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα, εξαπολύοντας επίθεση για τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ. 

«Εμείς ως Δήμος μάθαμε από τα μέσα ενημέρωσης για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Υπήρξε μία συνάντηση, την οποία πληροφορήθηκα και ζήτησα να παραβρεθώ, μου είπαν ότι είμαι ευπρόσδεκτος και τελικά πήγα.

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι δεν υπάρχει πρόταση είναι μία συζήτηση σε πρώιμο στάδιο. Ξεκίνησε δημοσιογραφικά και με βάση όσα άκουσα εκείνη την ημέρα ο κ. Γκαγκάτσης είπε από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουμε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είναι και δεσμευτική, είμαστε σε ένα διερευνητικό στάδιο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε τις αμέσως επόμενες ημέρες όταν διάβασα ότι ο κύριος Σαββίδης θα διαβουλευθεί με τον λαό του ΠΑΟΚ αν θέλει να μείνει το γήπεδο στην Τούμπα ή να μεταφερθεί στο Καρατάσιου ή οπουδήποτε αλλού.

Ο κ. Γκαγκάτσης είπε ότι η πρόταση είναι διερευνητική, οπότε είναι σε πολύ πρώιμο οι συζητήσεις που γίνονται. Εμείς στο δημοτικό μας συμβούλιο καταγγείλαμε τις ενέργειες που γίνονται για τον Δήμο μας χωρίς να υπάρχει ο Δήμος μας και σε αυτό το επίπεδο θεωρώ προσβλητική αυτή την πρόταση», ήταν τα λόγια του  δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης,Λάζαρος Κυρίζογλου από την πλευρά του τόνισε «Για να απαντήσω και λίγο ποδοσφαιρικά, αν έρθει ένας πρόεδρος του Άρη ή του Ηρακλή και μας ζητήσει τον χώρο για να κάνει γήπεδο, εμείς τι θα του πούμε;  Δε γίνεται έτσι. Ο κάθε χαρούμενος ή ο κάθε πικραμένος, όποιος και αν είναι αυτός, ό,τι αγαπάει χαίρεται δε γίνεται έτσι.

Πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι ο συγκεκριμένος Δήμος Παύλου Μελά με το συγκεκριμένο επιχειρησιακό του σχέδιο έχει κάποια προαπαιτούμενα, δεσμεύσεις δηλαδή, ικανοποιήσει και αναλάβει. Τώρα αν αυτό προέκυψε από δημοσιεύματα, χωρίς καν όποιος εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ να στείλει μία γραπτή επιστολή προς τον Δήμο ή στους αρμόδιους φορείς να ζητάει επίσημα κάτι, πως μπορούμε εμείς να σχολιάσουμε το θέμα αυτό;».

To Top