Άδειασμα και από Βασιλάκη: “Η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή”!

Ο πρώην αρχιδιαιτητής, και νυν παρατηρητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης ήταν κόλαφος κατά της απόφασης του επόπτη Γουργιώτη, ενώ ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση γκολ.

Χαρακτηριστικά τα όσα σχολίασε στην Δημόσια Τηλεόραση: “Σίγουρα είναι μια παρά πολύ δύσκολη φάση. Και απορώ πως ο επόπτης είχε τόσο ξεκάθαρη άποψη, από την στιγμή που όπως μαθαίνω δεν ήταν και στη σωστή θέση. Αν και το ριπλέι δεν ήταν άκρως διαφωτιστικό, είμαι 100% σίγουρος πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή.  Ο Γουργιώτης με αυτην την απόφαση πήρε στον λαιμό του και τον Μάνταλο, και δικαίως ο Άρης έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται.”

 Ενώ για το φύλλο αγώνος υποστήριξε: “Είναι πρωτάκουστο να κατηγορούνται άνθρωποι ότι ενεπλάκησαν σε φασαρία, ενώ δεν ήταν στο γήπεδο. Απορώ πως υπέπεσε σε τέτοιο σφάλμα. Τα λόγια είναι περιττά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε.”

Λίγο νωρίτερα, ο Ναούμ Μηντιούρης είπε στον ΣΚΑΪ: “Το σώμα του τερματοφύλακα είναι μέσα, όμως το χέρι του είναι πάνω στην γραμμή. Φαίνεται καθαρά ότι η μπάλα δεν έχει περάσει εξ ολοκλήρου την γραμμή. Ίσως ο βοηθός να επηρεάστηκε από το σώμα του τερματοφύλακα. Όμως, το χέρι αν δεν είναι έξω από την γραμμή, σίγουρα δεν είναι μέσα”.

To Top