ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άδειασμα στην ΕΠΟ: H FIFA καλεί τις ομάδες να μιλήσουν για την διαιτησία

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η FIFA αποδεικνύοντας ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα με τη διαιτησία στην Ελλάδα και ταυτόχρονα αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς την ΕΠΟ. \

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr: “έχει ήδη αποστείλει επιστολή στην ομοσπονδία, με την οποία ζητεί να κοινοποιήσει άμεσα σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας με την οποία ζητεί να γίνει συνάντηση υπό την αιγίδα της διεθνούς συνομοσπονδίας στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, παρουσία των ΠΑΕ της Λίγκας και της ΕΠΟ με μοναδικό θέμα τη διαιτησία.

Την επιστολή αυτή η ΕΠΟ όλως περιέργως δεν την έχει κοινοποιήσει μέχρι την ώρα που μιλάμε στις ομάδες κάτι που προφανώς είναι αναγκασμένη να κάνει μετά τη δημοσιοποίηση της.

Είναι μία κίνηση της FIFA μοναδική στα χρονικά δεδομένου ότι ο μοναδικός φορέας που αναγνώριζε μέχρι σήμερα ήταν η ΕΠΟ, τώρα όμως βάζει στην κουβέντα και τις ομάδες και μάλιστα με τη δική της παρουσία, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ και δεύτερον ότι πρακτικά έχει έρχεται να επιβάλλει τους δικούς της νόμους, βλέποντας ότι η ΕΠΟ είναι εντελώς αναξιόπιστη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Και μόνο το γεγονός ότι η FIFA ζητεί να γίνουν ισότιμοι συνομιλητές οι παράγοντες των ομάδων δείχνει πόσο έχει αλλάξει τα πράγματα στο θέμα της διαιτησίας σε κορυφαίο επίπεδο. Διότι μέχρι σήμερα οι ομάδες δεν είχαν κανένα λόγο στο συγκεκριμένο ζήτημα”.

To Top