Άιντραχτ: Θέλει τον… Ραούλ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θέλει να δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη σεζόν στον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της Ρεάλ και νυν προπονητή της Καστίγια, Ραούλ.

Ο Άντι Χίτερ αναλαμβάνει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ και η θέση του στην Άιντραχτ μένει κενή. Οι διοικούντες την ομάδα από τη Φρανκφούρτη προσπαθούν να πείσουν τον 43χρονο άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ και νυν προπονητή της Καστίγια, Ραούλ, να τον διαδεχθεί.

Αυτό αποκάλυψε η γερμανική έκδοση του Goal, ενώ το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και από γερμανικά media. Ήδη έχει γίνει πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο το τελικό ραντεβού μετατέθηκε για το δεύτερο 15μερο του Μαΐου.

Ο Ραούλ, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ντάνι Πογιάτος (πρώην προπονητής Παναθηναϊκού) στην Κ19, θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στην προσπάθεια ανόδου (μέσω playoffs) στη Segunda, ωστόσο σύμφωνα με τη Marca δεν είναι αρνητικός. Αν αποδεχτεί την πρόταση θα επιστρέψει στη Γερμανία εννιά χρόνια μετά τη θητεία του (ως ποδοσφαιριστής) στη Σάλκε. Με την Κ19 των «μερένγκες» κατέκτησε το Youth League της σεζόν 2019-20.

To Top