ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άκρως, τρελό και κιτρινόμαυρο: Κυπελλούχος Χανιών ο Άρης (Βουκολιών) νικώντας στον τελικό τον… Άρη (Σούδας)! (photos)

Άρης παντού, Άρης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Στην Κρήτη συνέβη κι αυτό το άκρως τρελό και κιτρινόμαυρο. Στον τελικό της ΕΠΣ Χανιών Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Άρης (Βουκολιών) νικώντας στον τελικό τον… Άρη (Σούδας)! Και στο τέλος το γλέντησαν με την ψυχή τους…

Ο Άρης Βουκολιών διατήρησε τον τίτλο του κυπελλούχου Ε.Π.Σ. Χανίων για δεύτερη σερί χρονιά, κερδίζοντας το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3. Στα δύο 45λεπτα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην παράταση, όπου το 0-0 έμεινε. Ούτε εκεί μπήκε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι, στην οποία ήταν πιο εύστοχος ο Άρης Βουκολιών και με 4-3 ξανά πήρε το κύπελλο.

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Γαλανάκης, Μπουρμπάκης, Χατζηγιάννης, Καγλαντζής, Κουλάκης, Καλλιοντζάκης (113’ Κοντορινάκης), Στρατουδάκης (98’ λ.τρ. Φέζγκα), Μπαμπουνάκης, Παπαθανασίου, Κλωθάκης (76’ Βαρδάκης).

Στον πάγκο: Βολάνης, Κουκλάκης, Μανταδάκης, Κεμπάτσι.

Άρης Βουκολιών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Στ. Στρατουδάκης, Παπακαστρήσιος, Παπιδάκης, Κομπογεννητάκης, Πολένα, Γανωτής, Ντούπη, Σουχλάκης, Τερεζάκης (77’ Μιχ. Περράκης), Αράπι (80’ Κοκάκης).

Στον πάγκο: Καμπάκης, Περράκης Γ, Νταγκουνάκης, Βούρας, Πατρικάκης.

Άρης-Βουκολιών-1-583x350 Άρης-Βουκολιών-3 Άρης-Βουκολιών-3-583x350 Άρης-Βουκολιών-4-583x350

To Top