«Άκυρο» για τελικό κυπέλλου στα Τίρανα λόγω συναυλίας Βέρτη!

Η υποψηφιότητα των Τιράνων για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας δείχνει «καίγεται», λόγω της συναυλίας του Νίκου Βέρτη!
Ο Νίκος Βέρτης ήταν πιο προνοητικός έκλεισε πρώτος το Air Albania Stadium και όπως όλα δείχνουν η συναυλία του Έλληνα καλλιτέχνη στα Τίρανα στις 25 Μαΐου «καίει» άλλη μία υποψήφια πόλη για να διοργανώσει τον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου!

Το όνομα των Τιράνων και του γηπέδου που φιλοξένησε τον περσινό τελικό του Europa Conference League έπεσε τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι, ωστόσο οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι ελάχιστες.

Ο Νίκος Βέρτης έχει κλείσει το γήπεδο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου για να κάνει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για την πολύ μεγάλη συναυλία της 25ης Μαΐου, την πρώτη του επί αλβανικού εδάφους που διαφημίζεται πολύ έντονα στην γειτονική χώρα.

Στις 28 Μαΐου το ίδιο γήπεδο που είναι ουσιαστικά ένας πολυχώρος εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει την παράσταση Notre Dame de Paris, ενώ την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του αλβανικού κυπέλλου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες μέσα στον Μάιο.

Να τονίσουμε ότι στις 14 Μαΐου, η Αλβανία έχει εθνικές εκλογές κάτι που σημαίνει ότι η τοπική αστυνομία θα είναι σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής από τις 12 έως τις 16 Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι και το σενάριο για τελικό στα Τίρανα στις 17 Μαΐου δεν προβλέπεται, αφού η αλβανική αστυνομία δεν θα έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις για ένα τέτοιο event, ενώ την ιδια μέρα είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα σε Τίρανα και Παρτιζάνι!

Μάλιστα πηγές εντός της αλβανικής ομοσπονδίας υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάποιο επίσημο αίτημα στα χέρια τους, αλλά μόνο την περιρρέουσα φημολογία των τελευταίων ωρών που έχει αναπτυχθεί σε Ελλάδα και Αλβανία.

To Top