Άλεξ Καστίγιο: «Ο Νέρι θέλει να κερδίζει! Αν είναι ένοχος γι’ αυτό, κατηγορήστε τον…»

Ως αδελφός και εκπρόσωπός του, ο Άλεξ Καστίγιο υπερασπίστηκε τον Νέρι με δηλώσεις του σε μεξικανικά μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με όσα κατηγόρησαν στο παρελθόν τον επιθετικό του Άρη σε σχέση με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Άλεξ Καστίγιο τόνισε πως “δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Νέρι για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Θέλει να κερδίζει με κάθε τρόπο, κάτι που θέλουν όλοι οι προπονητές. Αν είναι ένοχος γι’ αυτό, καταδικάστε τον. Ίσως το ταμπεραμέντο του να είναι κάποιες φορές εκρηκτικό, αλλά μην ξεχνάτε πως ο πέρασε δύσκολα χρόνια με το θάνατο τον γονιών του. Έχω μιλήσει μαζί του, ξέρει πως μπορεί να κάνει λάθος σε κάποια πράγματα, αλλά ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί πως ο Νέρι είναι άνθρωπος”.

Στην συνέχεια υποστήριξε ότι “υπήρχε μία περίοδος που ό,τι κακό συνέβαινε στην εθνική ομάδα ήταν λόγω του Νέρι, είτε έπαιζε είτε όχι. Δεν είναι δίκαιο να τον κρίνουν χωρίς να τον ξέρουν. Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Τσίβας να δηλώνει πως δεν θα ήθελε τον Νέρι στην ομάδα του λόγω του χαρακτήρα του, από τη στιγμή που δεν τον γνωρίζει καν; Ο Νέρι τελείωσε τη σεζόν τραυματίας, με ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά ήταν πρώτος σκόρερ του Άρη. Είναι ακόμη 27 ετών, έχει πολλά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του. Παρά τα όσα έχουν γίνει σε βάρος του, είναι περήφανος που είναι Μεξικανός και ποτέ δεν αρνήθηκε να παίξει στην εθνική ομάδα της χώρας”.

To Top