ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλαξέ το! Ντέρμπι-πρόκληση του Άρη για αγωνιστική και ψυχολογική ανάκαμψη (20:00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη “μάχη” του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με στόχο την αγωνιστική και την ψυχολογική ανάκαμψη (20:00- PRESSARIS LIVE). Καλείται στο Κλεάνθης Βικελίδης να ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου, στο τιμόνι του Άρη θα βρεθεί για έκτη φορά ως πρώτος προπονητής ο Τόλης Τερζής, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Οι κιτρινόμαυροι έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση της βαθμολογίας, έμειναν στους 31 βαθμούς και θέλουν σήμερα να πάρουν σήμερα τη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν σήμερα με ένα απρόοπτο πρόβλημα. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, καθώς στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εκτός μάχης είναι και ο Ντουκουρέ.

Αντίθετα, επιστρέφουν σήμερα οι Ετέμπο (από τιμωρία) και Λουίς Πάλμα (από τραυματισμό), ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το νέο πρόσωπο των κιτρινόμαυρων.

Την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Mατέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζιο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Όπως αναμενόταν ο Μάγκνουσον δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Διαιτητής: Κριστόφερσεν (Βόλενμπεργκ, Κρονλίκε, 4ος Βεργέτης, VAR: Πούτρος, Θ.Μωυσιάδης.

 

To Top