ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Άλλαξε γνώμη ο Ερέρα, είπε το “ναι” για Νίκο Μαρντίνες!

Μία… ανάσα από την απόκτηση του Νίκο Μαρτίνες βρίσκεται ο Άρης, καθώς ο Πάκο Ερέρα άναψε εν τέλει το “πράσινο φως” για να αποκτηθεί επιτελικός μέσος!

Από τον περασμένο Απρίλιο ασχολήθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” με την περίπτωση του Αργεντινού, ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής είχε κρίνει πως δεν χρειάζεται παίκτης με αυτά τα στοιχεία, στην φετινή ομάδα.

Ωστόσο, μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει ο Ισπανός (να έχει ως εναλλακτικό σύστημα μετά το βασικό 4-3-3 και το 4-2-3-1) φέρνει τον 30χρονο επιτελικό μέσο, κοντά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, πρόκειται να μείνει ελεύθερος, μία ιστορία που κρατά εδώ και αρκετούς μήνες, δίχως ακόμα να έχει τελειώσει. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, να υπογράψει και οριστικά τη λύση του συμβολαίου του, δεχόμενος και τους όρους του Ολυμπιακού από τη στιγμή που έχει βρει πλέον ομάδα και μάλιστα αξιόλογη όπως επιθυμουσε για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Άρης έχει έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Τόσο στο οικονομικό σκέλος, όσο και στο ρόλο του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη φετινή χρονιά ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Λεμεσού, έχοντας αγωνιστεί σε 17 ματς πρωταθλήματος και τρία του Γιουρόπα Λιγκ, με 4 γκολ στο ενεργητικό του. Γνωστός στην Ελλάδα έγινε από την θητεία του στον Παναιτωλικό, με τον Ολυμπιακό να τον αποκτά το καλοκαίρι του 2015.

To Top