Άλλαξε την προπόνηση για να είναι παρών!

Δεν κρατιέται ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δείχνοντας μεγάλη διάθεση για να πιάσει δουλειά στον Άρη. Μάλιστα ζήτησε να είναι παρών στην προπόνηση της ομάδας!

Ο Πολωνός προπονητής άλλαξε το πρόγραμμα κατόπιν δικής του επιθυμίας και συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους ανθρώπους του Άρη.

Έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 18:15. Στην τελευταία του επικοινωνία με τους διοικούντες των κίτρινων, πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ζήτησε να αλλάξει η ώρα προπόνησης, της τελευταίας πριν το μεγάλο ντέρμπι.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν προγραμματισμένη για τις 16.00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στη συνέχεια η αποστολή θα πήγαινε στο ξενοδοχείο.

Ο Πρόμπιερζ ζήτησε και έγινε δεκτό, όπως ήταν φυσικό το αίτημά του να γίνει η προπόνηση στις 20.30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να την παρακολουθήσει και φυσικά έχει μία πρώτη επαφή τόσο με τους ποδοσφαιριστές όσο και με τον Νίκο Πασσιαλή. Ζήτησε επίσης ο Πολωνός τεχνικός να μάθει τους 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για να τους μελετήσει.

To Top