ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άλλαξε το… τσιπάκι, στο μυαλό μόνο η ΑΕΚ

Ό,τι έγινε στην Πάνορμο έγινε και το αν αλλάζει ή όχι είναι κάτι που θα επιδιώξει η ΚΑΕ μέσω της ένστασης. Το αγωνιστικό τμήμα, όμως, οφείλει να στρέψει την προσοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο.

Οι κίτρινοι επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο για προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Είναι η ευκαιρία που έχουν για να πιάσουν την ΑΕΚ στην τρίτη θέση με το φινάλε του α’ γύρου και να καλύψουν τις εντός έδρας απώλειες στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Άρης είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, αυτό φάνηκε και στην Πάνορμο παρά την ήττα. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έχουν μια μέρα παραπάνω για την προετοιμασία τους, έστω κι αν το παιχνίδι είναι στην έδρα της ΑΕΚ, που χθες το βράδυ ηττήθηκε στην Ιταλία από την Σάσαρι.

Το μεγάλο ερωτηματικό από την προπόνηση των κίτρινων σήμερα είναι η κατάσταση του Θόδωρου Ζάρα, ο οποίος ήδη αισθάνεται αρκετά καλύτερα από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Όρελικ στο πόδι του.

Εννοείται πως θα εξακολουθήσουν να παίζουν με ενοχλήσεις και ο Μάικλ Τζένκινς και ο Σπύρος Μούρτος που έχουν προβλήματα στο αριστερό χέρι και τον οπίσθιο μηριαίο, αλλά στην Τουρκία έσφιξαν τα δόντια και απέδωσαν σωστό μπάσκετ.

To Top