Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον ατζέντη του Σηφάκη

Η υπόθεση της προσφυγής του Μιχάλη Σηφάκη χαρακτηρίστηκε «πισώπλατη μαχαιριά» για τον Άρη και έχει προκαλέσει την οργή στις τάξεις των κίτρινων. Σε ότι αφορά τις εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει ο εκπρόσωπός του, η αίσθηση όλων είναι… «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»!

«Ο Μιχάλης βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του Φερνάντο Σάντος για την προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Πολωνία δεν μπορώ να τον βάλω σε διαδικασία να σκέφτεται τα οικονομικά» είπε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Παύλος Τοπίδης, μιλώντας στο sport2310.gr και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι: «Το συμβόλαιό του προβλέπει αυτά τα χρήματα και δεν το υπογράψαμε μόνο εμείς το έχει υπογράψει και κάποιος από την ΠΑΕ».

Σε ότι αφορά τη στάση που τήρησε η ΠΑΕ διευκρίνισε ότι: «Η ΠΑΕ στις συζητήσεις που είχαμε κάνει τον Ιανουάριο ήταν συνεπής απέναντί μας και τότε και είχαμε αποσύρει την προσφυγή. Και τότε γνώριζαν περί του ποσού για την περίοδο προστασίας και δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα…».

Για την ταμπακέρα σε ότι αφορά την είσπραξη των οφειλόμενων, την εγχείρηση που έκανε εν αγνοία του συλλόγου και μια σειρά από ηθικά θέματα ουδέν…

To Top