ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άλλες δυο χορηγίες: Συμφωνία του Άρη με τις εταιρείες DOMOS και CARRIER

Άλλες δυο χορηγίες, ανακοίνωσε η ΚΑΕ: Συμφωνία του Άρη με τις εταιρείες DOMOS και CARRIER.

Αναλυτικά:

Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία DOMOS, που δραστηριοποιείται στα Σύγχρονα Συστήματα Δόμησης!

Η DOMOS, με τη σημαντική της στήριξη στον «Αυτοκράτορα» του Ελληνικού Μπάσκετ, στέκεται δυναμικά δίπλα στην προσπάθεια της Αρειανής οικογένειας!

Η DOMOS, με στόχο τη δημιουργία ανθεκτικών και ποιοτικών κατασκευών και αξιόπιστων δομικών συστημάτων, παρέχει στους συνεργάτες της ποιοτικά προϊόντα και υλικά, με αμεσότητα, συνέπεια και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Συνώνυμη της αξιοπιστίας, η Domos διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται και των υπηρεσιών που παρέχει, με στόχο πάντα την ικανοποίηση των συνεργατών της στις συμφωνημένες προδιαγραφές και τη συνεχή αναβάθμιση της εταιρίας.

Στηρίζουμε όλες τις εταιρείες που στέκονται εμπράκτως στο πλευρό του ΑΡΗ μας, αποδεικνύουμε τη δυναμική του Συλλόγου, μεγαλώνουμε την «οικογένεια» του ΑΡΗ!

Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία CARRIER!

Η CARRIER, γίνεται μέλος της Αρειανής οικογένειας, ως αρωγός της προσπάθειας για να επανέλθει ο ΑΡΗΣ, στον δρόμο των επιτυχιών!

Η CARRIER, ως εφευρέτης του σύγχρονου κλιματισμού, εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, συνεχίζει να δημιουργεί  καινοτόμα προϊόντα, αποδοτικά, αποτελεσματικά και φιλικά για το περιβάλλον,  κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά κλιματισμού!

Στηρίζουμε όλες τις εταιρείες που στέκονται εμπράκτως στο πλευρό του ΑΡΗ μας, αποδεικνύουμε τη δυναμική του Συλλόγου, μεγαλώνουμε την «οικογένεια» του ΑΡΗ!

To Top