Άλλοι οκτώ μετανάστες εντοπίστηκαν νεκροί στη Δαδιά, σύνολο 26!

Τουλάχιστον άλλοι οκτώ μετανάστες βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς.

Αυτή η δεύτερη ομάδα των θυμάτων εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή της Λευκίμμης, ενώ νωρίτερα, ομάδα δεκαοκτώ ανθρώπων είχαν εντοπιστεί καμένοι στην περιοχή του Άβαντα. Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται, πλέον, σε 26.

Νωρίτερα, μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες στο δάσος της Δαδιάς, κοντά στην περιοχή του Άβαντα! Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εντόπισαν 18 απανθρακωμένους μετανάστες από τη μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε τη Δευτέρα στο πυκνό δάσος της Δαδιάς. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Πυροσβεστική και τον Γιάννη Αρτοποιό.

Κατά πληροφορίες, οι νεκροί εντοπίστηκαν σε δύο ομάδες. Oι έρευνες συνεχίζονται, ενώ επί τόπου σπεύδει ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής «ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράνομα στη χώρα».

Η φωτιά εντός του δάσους της Δαδιάς ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) και οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν να την αντιμετωπίσουν προτού επεκταθεί.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρης Πέτροβιτς δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για «αυτόνομη» εστία, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε απόσταση από τις άλλες εν εξελίξει φωτιές, στη θέση Γκίμπρενα.

To Top