Άλλος αγώνας έξι μέρες μετά, ποιες οι διαφορές από την περασμένη Κυριακή

Ο σημερινός αγώνας στην Πυλαία έχει διαφορές με αυτόν της Κυριακής. Ο Άρης θα πάει με μείον έναν (βασικό) του παίκτη, στον αντίπαλό του προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα, για να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν εσχάτως.

Ο Τόρεϊ Τόμας είναι απώλεια, αλλά ο Άρης έχει κερδίσει αγώνες χωρίς τον Αμερικανό και έχει παίξει και καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επί της ουσίας χωρίς τον Τόμας κέρδισε την περασμένη Κυριακή τον σημερινό αντίπαλό του, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο βασικός πλέι μέικερ του Άρη αγωνίστηκε 11 λεπτά και από αυτά τα μισά με πόνο στον δικέφαλο.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα μία παραπάνω λύση στην ρακέτα με την παρουσία του Δημήτρη Χαριτόπουλου και μία παραπάνω λύση στην περιφέρεια με τον Έντι Σιναντίνοβιτς. Η λογική λέει πως ο πρώτος θα πάρει χρόνο συμμετοχής γιατί ξέρει την ομάδα, τον αντίπαλο, το πρωτάθλημα. Ο Σέρβος δύσκολα θα βρει πολλά λεπτά συμμετοχής, ίσως ο Λιάπης θα είναι αυτός που θα παίξει περισσότερο.

Όπως και να έχει ο Άρης έχει κάνει σκάουτινγκ και για τα δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τους πάντες.

To Top