ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ του Λάσκαρη…

Η αποδοχή του – προ μηνός – αιτήματος του Ερασιτέχνη Άρη για σύσταση τριμελούς διοικούσας επιτροπής επί αγωνιστικών θεμάτων από το Νίκο Λάσκαρη είναι άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ του ιδιοκτήτη και τίποτα άλλο…

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα ο Λάσκαρης έχει λάβει το αίτημα του Ερασιτέχνη, τότε που η ομάδα έχανε τον έναν αγώνα μετά τον άλλον. Τότε το σκεπτικό των ανθρώπων του ΑΣ ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα “τρέξει” συγκεκριμένες υποθέσεις και θα ήταν εξουσιοδοτημένα να προβεί σε κάποιες αλλαγές, αν αυτό χρειαζόταν. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Από τη στιγμή που ο Άρης κέρδισε το Λαύριο, έφτασε τις έξι νίκες και έδειξε ότι δεν θα έχει πρόβλημα αγωνιστικά και δεν θα μπει σε άλλες, μεγαλύτερες περιπέτειες, επανήλθε μια ηρεμία στην ομάδα. Αγωνιστικά αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει, εύκολα ή δύσκολα.

Ξαφνικά ο Λάσκαρης από το… πουθενά εμφανίστηκε και αντί να δώσει λύσεις στα ζωτικής σημασίας θέματα της ΚΑΕ, φορά το… καλό προσωπείο και αποδέχεται ένα αίτημα του ΑΣ και πάλι με χρονοκαθυστέρηση.

Είναι φανερό ότι εμπαίζει τον Άρη, είναι φανερό ότι δεν έχει καμία απολύτως συναίσθηση της κατάστασης ή οδηγεί την ιστορία εκεί που ο ίδιος θέλει, στο να ωθήσει την οικογένεια του Άρη να δώσει λύσεις σε ένα δικό του πρόβλημα. Καλά θα κάνει να καταλάβει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα…

To Top