ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άλλο ένα υψηλού επιπέδου τεστ για τον Αυτοκράτορα! Υποδέχεται στο Παλέ την Μπεσίκτας (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται με άλλο ένα φιλικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη φιλοξενεί σήμερα (19:00) την Μπεσίκτας στο Αλεξάνδρειο, τρεις ημέρες μετά τη νίκη της μέσα στην Ιταλία επί της Βενέτσια με 80-72.

Στον σημερινό αγώνα δεν θα αγωνιστεί ο Βίκτορ Σανικίτζε, καθώς υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα με την θλάση στην γάμπα και υπάρχει αισιοδοξία στο κίτρινο στρατόπεδο ότι θα μπορέσει να παίξει στο επόμενο φιλικό (και τελευταίο πριν τα επίσημα) με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.

Αντιθέτως, ο Πρίφτης αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Είναι σημαντική η επιστροφή του Έλληνα φόργουορντ για να μπορέσει ο Πρίφτης να έχει έναν παίκτη στην θέση “4” μετά από τρία φιλικά, στα οποία η ομάδα του αγωνίστηκε χωρίς πάουερ φόργουορντ.

Είναι το τρίτο παιχνίδι που οι φίλαθλοι του Άρη μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στο Αλεξάνδρειο σε αυτή την προετοιμασία και προτελευταίο πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, τον προημιτελικό του κυπέλλου.

Η Μπεσίκτας είναι ομάδα που φέτος έχει ρίξει πολλά χρήματα στο τμήμα μπάσκετ, έχει αποκτήσει παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και φιλοδοξεί να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι την περσινή χρονιά έμεινε εκτός πλέι οφ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μετά τους αγώνες με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό το σημερινό φιλικό είναι σίγουρα το πιο δυνατό από όσα έχουν δώσει οι κίτρινοι.

To Top