ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άλλο ένα sold out για ηχηρό μήνυμα και η οικονομική στήριξη

Στον Άρη είναι έτοιμοι για ακόμα μία «γιορτή», στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό

Στη διάθεση του κόσμου του Άρη τέθηκαν από χθες τα εισιτήρια του αγώνα της επόμενης Δευτέρας (26/12, 16:00) με τον Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο. Η διοίκηση των «κιτρίνων» περιμένει ένα ακόμη sold out, για να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Παράλληλα, η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία της και ο απώτερος στόχος είναι να ξαναγίνει ο Άρης  διεκδικητής τίτλων, όπως ορίζει η ιστορία, η φανέλα και το μέγεθός του. “Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη και μπορούμε ακόμα παραπάνω. Ένα sold out θα στείλει ακόμα πιο ηχηρά μηνύματα και θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση” όπως σχολίασε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, ενώ υπάρχει και το θέμα με τις τιμές των εισιτηρίων.  “Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό είναι ελαφρώς αυξημένες σε κάποιες θύρες, κι αυτό διότι ο Άρης χρειάζεται τη στήριξη των φίλων του, τόσο γηπεδικά, όσο και για να ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις που τον βαραίνουν, από τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος” σύμφωνα με τα όσα υπογράμμισε η ΚΑΕ.

Επί της ουσίας η μικρή αυτή αύξηση αφορά στην ανάγκη για τη συγκέντρωση 120.000 ευρώ. Αυτά αφορούν σε ρυθμίσεις χρεών (πιστωτών και Δημοσίου) και σε παίκτες, προπονητές και προσωπικό. Φυσικά τα όποια έσοδα από τα εισιτήρια θα προστεθούν στα χρήματα που θα βάλει η ίδια η διοίκηση.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση:

Ο ΑΡΗΣ έχει «κερδίσει» τον κόσμο του, ο οποίος έχει (ξανα)γίνει αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού στο πανελλήνιο. Στον προσεχή αγώνα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι που έχει χρόνια να συμβεί στο «Nick Galis Hall». Ήτοι, κάτι μεγαλύτερο σε σχέση με τους δύο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες μας. Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας, προκειμένου να δώσετε το «παρών» στη νέα «γιορτή» του θρυλικού αυτού γηπέδου.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει ξεκάθαρη και ειλικρινή σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Ενημερώνουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κολοσσό είναι ελαφρώς αυξημένες σε κάποιες θύρες, κι αυτό διότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη των φίλων του, τόσο γηπεδικά, όσο και για να ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις που τον βαραίνουν, από τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία της και ο απώτερος στόχος είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ διεκδικητής τίτλων, όπως ορίζει η ιστορία, η φανέλα και το μέγεθός του. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη και μπορούμε ακόμα παραπάνω. Ένα sold out θα στείλει ακόμα πιο ηχηρά μηνύματα και θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ενημερώνουμε ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο αυτά από το ξεκίνημα της σεζόν, όσο και του Β’ γύρου που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
1 – 4 – 7- 10 15€
5-6 15€
2-3 B & 8-9 B 20€
8-9 A 20€
2-3 A 25€
2-3 GOLD 60€
COURT SIDE 200€
Παιδικό (7-13 ετών) 5€

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κολοσσό διατίθενται:

*Από σήμερα Δευτέρα 19/12, μέσω της πλατφόρμας της Viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/

*Καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 18:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

*Το Σάββατο 24/12 από τις 10:00 έως τις 14:00, στην μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

*Τη Δευτέρα 26/12 από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα στην μπουτίκ της ΚΑΕ και από τις 15:00 στα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

*Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός παιδικών εισιτηρίων, συνεπώς καλούμε τον κόσμο να τα προμηθευτεί έγκαιρα.

*Τα Court Side και τα παιδικά εισιτήρια διατίθενται μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη Viva.

To Top