ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άλλο οι πληρωμές, άλλο η απόδοση στο παρκέ! Η ΚΑΕ μπροστά σε αποφάσεις και για τα δύο

Προφανώς η καθυστέρηση στις πληρωμές είναι ένα πρόβλημα για τη διοίκηση που θα πρέπει να λύσει άμεσα, διότι είναι βασική υποχρέωσή της προς τους παίκτες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι συγκεκριμένοι παίκτες θα γίνουν αυτόματα πιο… επαγγελματίες μέσα στο παρκέ.

Ο Άρης έχει δημιουργήσει ένα μπάτζετ που αποδεικνύεται στην πράξη πως δεν μπορεί να “σηκώσει”. Τους λόγους που δημιουργήθηκε αυτό το μπάτζετ δεν είναι ώρα να τους εξηγήσει η διοίκηση και ο Σάββας Καμπερίδης.

Αυτό, όμως, που πρέπει να γίνει, είναι να διορθώσει πράγματα σε αυτό το ρόστερ. Ο Τζαμάλ Σούλερ όσο σπουδαία καριέρα κι αν έχει κάνει μέχρι και πέρσι στην Ευρώπη, δυστυχώς είναι ολοένα και χειρότερος, αντί να βελτιώνεται και θα πρέπει να αποδεσμευθεί, διότι κοστίζει πολλά και προσφέρει τίποτα.

Μάριο Τσάλμερς και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είναι ένα… κλικ καλύτεροι από τον Σούλερ, ωστόσο αποτελούν “βαρίδια” για την ομάδα, σε οικονομικό 100%, στο αγωνιστικό προς το παρόν δεν έχουν δικαιολογήσει τα πολλά χρήματα των συμβολαίων τους (για τα οποία έχουν λαμβάνειν).

Η διοίκηση θα πρέπει να τακτοποιήσει τις οφειλές που υπάρχουν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προχωρήσει σε κινήσεις που θα κάνουν τη χρονιά πιο βιώσιμη, διότι οι δυσκολίες είναι… μπροστά.

Οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες έχουν συμβόλαια που καλύπτουν πάνω από 250.000 ευρώ, σχεδόν το μισό μπάτζετ της ομάδας. Προφανώς και δεν μπορούν να αποχωρήσουν και οι τρεις ταυτόχρονα, διότι υπάρχει το απαγορευτικό μεταγραφών, αλλά ακόμα και σήμερα υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις, πιο φθηνές που μπορούν να λειτουργήσουν σε μια λογική μείωσης του μπάτζετ…

To Top