«Άλωσε» το «Ολίμπικο» κι έκανε παραμονής η Ουντινέζε, έπαιξε στο 90’+7′ ο Μανδάς (video)

Η Λάτσιο γνώρισε νέα ήττα εντός έδρας, αυτή τη φορά από την Ουντινέζε με 2-1 στο Ολίμπικο και απομακρύνθηκε από τις θέσεις της Ευρώπης. Μπήκε στα τελευταία λεπτά ο Μανδάς.

Η Λάτσιο δεν μπόρεσε να αντιδράσει στον αποκλεισμό από το Champions League, υπέστη νέα ήττα στη Serie A και είδε τις θέσεις της Ευρώπης να απομακρύνονται. Οι Λατσιάλι ηττήθηκαν 2-1 από την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο», με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βαθμολογική ανάσα. Ντεμπούτο στη Serie A έκανε ο Μανδάς, o οποίος μπήκε στο 90+7′ στη θέση του τραυματία Προβεδέλ και είναι πιθανό να αρχίσει βασικός στο ματς με τη Φροζινόνε.

Οι Λατσιάλι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άγγιξαν το γκολ στο 4′ με το πλασέ του Τζακάνι να βρίσκει το δοκάρι. Με τον ίδιο παίκτη είχε ευκαιρία και στο 28′, μετά τη σέντρα του Φελίπε Αντερσον, αλλά το τελείωμα δεν ήταν καλό. Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν στο 37′ με τον Καμαρά μετά την πάσα του Περέιρα, αλλά ο Προβεδέλ απέκρουσε.
Με το… καλησπέρα του β’ μέρους η Ουντινέζε βρήκε δίχτυα. Στο 47′ ο Λούκα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και πέτυχε το 1-0. Στο 49′ ήρθε η ισοφάριση με αυτογκόλ του Τζανέτι στο γύρισμα του Τζακάνι. Άμεση απάντηση της Ουντινέζε, αφού στο 51′ ήρθε το 2-1 με το πλασέ του Θαράγκα μετά την πάσα του Τοβέν! Η Λάτσιο πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Η Ουντινέζε έχασε στο 94′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πέρες, όμως κράτησε το τρίποντο και βρέθηκε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Προβεδέλ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και ο Μανδάς πήρε τη θέση του.

To Top