Άλωση των εδρών‏

Βγήκε η χθεσινή μας δυάδα στο φτωχό κουπόνι με τις μετρημένες επιλογές, ωστόσο σήμερα υπάρχει πληθώρα αναμετρήσεων και προσδοκούμε ανάλογη συνέχεια.

Το πρόγραμμα σήμερα έχει την προ τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας, πρωτάθλημα Α’ και Β’ Νορβηγίας, ενώ δεσπόζουν τα Πλέι Οφς στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Αρκετές αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται και τη σωστή χημεία να επιβάλλεται!

Ξεκινάμε από το ντέρμπι μίσους της Γιουτλάνδης ανάμεσα στην Άαρχους και την Άαλμποργκ. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν την παραμονή τους με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σοντερίσκε με 2-1 και αντιμετωπίζουν το αντίπαλο “δέος” χωρίς άγχος άλλα με περίσσιο γόητρο. Θα απουσιάσουν ο Νέρεγκορντ(μέσος) και το βασικό αμυντικό δίδυμο Έκερσλι και Χόλαντ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μάτε Βασάτζε. Η Άαλμποργκ από την άλλη, απέχει τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση και επιζητά τους τρεις βαθμούς σε μια έδρα ιδιαιτέρως εχθρική. Οι αποδόσεις στο διπλό αγγίζουν το 2.50 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο απέναντι σε μια ομάδα με απουσίες και χαμηλότερης δυναμικής!

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και στεκόμαστε στην αναμέτρηση του “Μασκοτ Παρκ” ανάμεσα στην Σίλκεμποργκ και της Μίντιλαντ. Με το 1,5 πόδι στην β’ κατηγορία οι γηπεδούχοι που ελπίζουν μονάχα σε ένα θαύμα και πολλούς συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων, κάτι που βάση πιθανοτήτων δεν υπάρχουν ζωντανές ελπίδες. Η ψυχολογία πλέον, υπό το μηδέν και το έργο τους σήμερα κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Η ομάδα του Γκλέν Ρίντερσχλομ έχει πιθανότητες για να “κλέψει” μια θέση στην τετράδα, και αν υπολογίσουμε τις μεστές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων το διπλό έχει λογική. Ικανοποιητικό το 1.70 που εμφανίζει το διπλό της Μίντιλαντ!

Συνεχίζουμε με τα Πλέι Οφ Βελγίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνουν το πρωταθλητη για την εφετινή σεζόν. Η τελευταία Λοκερεν και χωρίς στόχους για οποιαδήποτε διάκριση αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Άντερλεχτ. Η ομάδα των Βρυξελλών, με ενδεχόμενη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση καπαρώνει τον βαρύτιμο τίτλο! Χωρίς απουσίες εκατέρωθεν. Η Άντερλεχτ έχει αποδείξει ότι όταν χρειάζεται τους τρεις βαθμούς τούς κατακτά, και έχει την ευκαιρία να το πράξει κόντρα στην αδιάφορη Λόκερεν. Διπλό από το ημίχρονο με αποδόση άνω των 2.00!

Το τελευταίο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει προέρχεται από την Eredevisie της Ολλανδίας, αυτό ανάμεσα στην Γκρόνιγκεν και την Τβέντε . Η γηπεδούχος ομάδας πέρασε στο νήμα την Χερενφεν και τερμάτισε τελικά έβδομη. Οι εμφανίσεις της όμως, δεν εντυπωσιάζουν και είναι να απορεί κάνεις για το πως κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά! Από την άλλη, το “Κόκκινο καμάρι της Ανατολής” είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη στην κατηγορία ομάδα. Οι “Τουκερς” θέλουν να καθαρίσουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση, και αν πιάσουν υψηλά στάνταρντ απόδοσης θα το επιτύχουν πανηγυρικά!

Πρότεινουμε:

ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ (2)

ΣΙΛΚΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (2)

ΛΟΚΕΡΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (2/2)

ΓΚΡΟΝΙΚΓΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ (2)

To Top