ΑΠΟΨΕΙΣ

Άμεσα αντίδραση μετά το σοκ του απίστευτου αποκλεισμού και αντεπίθεση! Η πιο… δύσκολη “επόμενη μέρα”

Ο Άρης πληγώθηκε με απίστευτο τρόπο στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, αποκλείστηκε τόσο σκληρά και με μοναδική αυτοχειρία από ένα στιγμιαίο λάθος, βγαίνοντας νοκ άουτ από τον θεσμό του κυπέλλου, την στιγμή που είχε πιστέψει ότι ήταν με το 1,5 πόδι στον τελικό. 

Η “επόμενη μέρα” μοιάζει να είναι και η πιο δύσκολη. Όλος ο Άρης έχει να διαχειριστεί το σοκ του αποκλεισμού και να δείξει άμεσα την αντίδραση του. Ο Άρης έχει το πιο δύσκολο 48ωρο που είχε τους τελευταίους μήνες. Από την μια καλείται να βρει το αντίδοτο, μετά την ανώμαλη προσγείωση που είχε μέσα σε λίγα λεπτά, εκεί όπου όλα έγιναν… αέρας.

Από την άλλη καλείται να βρει την ενέργεια για να αντιδράσει ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος έχει μπροστά του την αποστολή να βρει το αντίδοτο, για το πώς θα ξεπεράσει η ομάδα τον αποκλεισμό και το πώς θα ετοιμαστεί και θα γεμίσει ενέργεια για το παιχνίδι της Τούμπας.

Ναι, ο Κουέστα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Φυσικά ήταν ο παίκτης που “καταδίκασε” την ομάδα του και… “πρόδωσε” τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού.

O κόσμος είναι πληγωμένος, σοκαρισμένος, απογοητευμένος, αλλά δεν πρέπει να χάσει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. Το μήνυμα άλλωστε του Θόδωρου Καρυπίδη ήταν ξεκάθαρο δίνοντας έναν… βηματισμό για την επόμενη μέρα. “Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε το σοκ του αποκλεισμού και να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι της Κυριακής. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί. ΑΡΗΣ είμαστε…”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αρκεί αυτό; Φυσικά και όχι. Μόνο οι πράξεις και η υλοποίηση τους αρκούν!

Είναι γεγονός ότι αυτό που ζήσαμε στην πιο απίστευτη και περίεργη βραδιά της Τσικνοπέμπτης ήταν μοναδικό, σκληρό, άδικο, ανεπάληπτο. Πιστεύαμε ότι τα είχαμε δει… όλα. Τελικά ήταν μια χίμαιρα. Γιατί πολύ απλά στον Άρη, δεν υπάρχει μέρα που κάποιος να ισχυριστεί ότι τα ξέρει όλα, τα είδε όλα, τα βίωσε όλα…

Σε αυτήν λοιπόν,  την πιο δύσκολη “επόμενη μέρα” των τελευταίων χρόνων για τον Άρη, προκύπτει το αυτονόητο: μια είναι η λύση: γερό “στομάχι” και συνεχίζουμε…

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι μετά την νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Διακρίνουμε πάθος, οικογένεια, καρδιά. Αναμμένουμε λοιπόν…

To Top