“Άμεσα γενική συνέλευση στον Ερασιτέχνη”

Με επιστολή του το πρώην μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, Αρης Ναούμ, ζητά άμεσα σύγκληση γενικής συνέλευσης στον Ερασιτέχνη.

Η επιστολή του κ. Ναούμ αναφέρει:

«Προς Δ.Σ. Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης

Κύριοι

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, της οποίας καλώς η κακώς, ο Α.Σ. είναι μεγαλομέτοχος με ποσοστό άνω του 30 % διάγει εφιαλτικές στιγμές που καθημερινά ξεφτιλίζουν το σύλλογο.

Το 5μελες με 3 μέλη δ.ς. του έτερου μεγαλομετόχου είτε απέχει είτε αναλώνεται αυτές τις κρίσιμες ώρες σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο από τις θερινές διακοπές του. Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗ αγνοείται, σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση του συνδέσμου SUPER-3 αλλά κ όσων προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Σαν οικονομικά τακτοποιημένο μέλος του ερασιτέχνη, θεωρώ καθήκον σας να ορίσετε το συντομότερο δυνατόν Γ.Σ του Α.Σ. ώστε να βρεθεί κάποια λύση, εκτός κ αν είστε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ μέρος κάποιου σχεδίου ή απλά δεν ιδρώνει το αυτάκι σας από όσα γίνονται κ αφορούν την ομάδα μας (δεν είμαι κ τόσο σίγουρος αν είναι κ η δικιά σας για κάποιους…)

Για 2-2,5 εκατ € ο ΑΡΗΣ μας των 100 χρόνων και των χιλιάδων πιστών οπαδών διασύρεται καθημερινά, πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι μιας και οι θεσμοί είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να βρουν λύση οριστική, βιώσιμη κ αξιοπρεπή.

Υ.Γ. Δεν θεωρώ απαραίτητο να στείλω οτιδήποτε στην Κ.Μ.Α., το έκανα από 12.5.2014 αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο…».

To Top