ΜΠΑΣΚΕΤ

Άμεση αντίδραση της KAE Άρης: “Σε αστυνομία και δίωξη για τον εντοπισμό του δράστη του απειλητικού μηνύματος κατά του Ουίλιαμς”

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Άρης μετά το θέμα που ανέδειξε πρώτο το PRESSARIS λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σχετικά με το εμετικό απειλητικό μήνυμα σε βάρος της ζωής του Ζίριους Ουίλιαμς.

Όπως αναφέρουμε σε σχετικό άρθρο μετά την δημοσιοποίηση του Αμερικάνου, υπάρχει απειλή σε μήνυμα ότι: “εάν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, θα πεθάνεις, όπως ο Άλκης”.

Η ΚΑΕ Άρης όπως αναμενόταν δεν άφησε το θέμα να… πέσει κάτω και ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι ξεκίνησε όλες τις σχετικές διαδικασίες για τον εντοπισμό του δράστη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς.

Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας”.

To Top