Άμεση διακοπή πρωταθλήματος και στη Γερμανία

Η διοργανώτρια αρχή των δύο ανώτερων κατηγοριών του γερμανικού πρωταθλήματος αποφάσισε την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι τις 2 Απριλίου διορθώνοντας την απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια το Σαββατοκύριακο (14-15/3).

H DFL, η διοργανώτρια Αρχή για την Bundesliga 1 και τη Bundesliga 2, είχε πάρει απόφαση το πρωί της Παρασκευής (13/3) ότι οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου θα διεξάγονταν κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών και η διακοπή θα ίσχυε από την Τρίτη (17/3) έως τις 2 Απριλίου.

Αυτή η απόφαση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία, αφού τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι ποδοσφαιριστές και πολλοί προπονητές ζητούσαν την αναβολή από την 26η αγωνιστική. Τα γεγονότα, ωστόσο, πρόλαβαν τη DFL. Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε ότι παίκτης της νοσεί από τον κορονοϊό, ενώ ο προπονητής της Πάντερμπορν έκανε τεστ για να διαπιστωθεί τελικά ότι δεν έχει τον ιό.

Την ίδια ώρα, η πόλη της Βρέμης αποφάσισε να απαγορεύσει την αναμέτρηση της Δευτέρα (16/3) ανάμεσα στην Βέρντερ και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, υπό τον φόβο συγκέντρωσης κόσμου εκτός γηπέδου. Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής (13/3) η DFL αποφάσισε την άμεση διακοπή και στις δύο κατηγορίες τουλάχιστον μέχρι τις 2 Απριλίου.

To Top