ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση στροφή σε Λάρισα για τον Άρη, στόχος το διπλό… Ευρώπης

Χωρίς χρόνο για χάσιμο και πανηγυρισμούς ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει τη συνέχεια. Μετά το διπλό Κυπέλλου στην Ξάνθη ακολουθεί σε δυο μέρες ένας πολύ σημαντικός αγώνας στη Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τη… δουλειά τους στα Πηγάδια -έστω και αν οι διαιτητές τους στέρησαν ένα καθαρό γκολ- κερδίζοντας την Ξάνθη με 1-0 και κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ωστόσο, το απαιτητικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου με συνεχόμενα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες κρατάει σε εγρήγορση το σύνολο του Μίχαελ Ένινγκ, που από σήμερα κιόλας επικεντρώνεται στον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (11/01, 19.30). Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα, με όσους παίκτες αγωνίστηκαν χθες να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Αύριο θα κάνει μία ουσιαστικά πλήρη προπόνηση και θα ακολουθήσει το παιχνίδι στη Λάρισα.

Άπαντες στον Άρη γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο, καθώς με νίκη η ομάδα κάνει άλμα για την εξασφάλιση αρχικά της εισόδου στα πλέι οφ αλλά και για την σταθεροποίησή  της στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, η ΑΕΛ βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς κάτω από τον Άρη και στην 10η θέση, με τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα να είναι εύκολο να αλλάξουν με μία νίκη ή ήττα και αυτό είναι κάτι που το έχουν αντιληφθεί στον Άρη, με παίκτες και προπονητές να είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν με νίκες.

To Top