Άναρθρες κραυγές για τη διαιτησία σε… ύποπτο τάιμινγκ από τον Πανσερραϊκό!

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ αλλά και στην ΚΕΔ απέστειλε το μεσημέρι η διοίκηση του Πανσερραϊκού, κάνοντας λόγο για πρωτάθλημα που δεν ισχύουν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά, φωτογραφίζοντας έμμεσα τον Άρη! 
Το τάιμινγκ είναι… ύποπτο από τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός περνάει αγωνιστική κρίση και έρχεται το παιχνίδι με τον Άρη, την ώρα που η ανακοίνωση δείχνει και άγνοια, μια και οι κίτρινοι φέτος ήταν από τις ομάδες που είχαν μεγάλα προβλήματα από τη διαιτησία.
Αναλυτικά η επιστολή:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΡΟΣ:    α) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
            β) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
   Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι του Ελληνικού ποδοσφαίρου,
συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που από την αρχή δηλώσαμε ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε έννομο συμφέρον, όταν το καλοκαίρι χωρίς καμία δικαιολογία και παράνομα έγιναν όλα εκείνα τα γνωστά με τους καταρτισμούς ομίλων. (Αναβολή κλήρωσης, εκπρόθεσμη συμμετοχή ομάδων, μη τήρηση γεωγραφικών κριτηρίων, κλπ).
  Διαπιστώνουμε ήδη από την 8η αγωνιστική ότι κάποιοι οι οποίοι κόπτονται σαν σωτήρες του ποδοσφαίρου μας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν από τώρα τον πρωταθλητή του ομίλου.
  Παρατηρούμε έκπληκτοι ένα άνισο από πλευράς ανταγωνισμού πρωτάθλημα  όταν ο βασικός μας «αντίπαλος» αγωνίζεται μόνιμα τα εκτός έδρας παιχνίδια του σε ουδέτερα γήπεδα και όταν δυσκολεύεται να σκοράρει καταργείται ακόμη και ο κανονισμός του offside.
  Σε αντίθεση με την ομάδα και με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ και ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ δεν μας δόθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι, (ορισμός του πέναλτι), τα οποία μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς και ανάγκασαν για γέλια ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ (βλ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ τις δηλώσεις του κ. Περικλή Βασιλάκη στον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων). Σας αποστέλλουμε και το ανάλογο DVD.
 Φτάνει πια ως εδώ……..
  Κύριοι… 
κάτι μυρίζει άσχημα, έχουμε και εμείς δύναμη, δεν θα ανεχθούμε άλλους εξευτελισμούς, μην παίζετε με την ιστορία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, πάρτε τα μέτρα που χρειάζονται και σεβαστείτε επιτέλους αυτούς που με πολύ κόπο, αίμα και προσωπικές θυσίες υπηρετούν έντιμα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος
Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΜΗΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΟΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
To Top