“Άναψαν” τα… σύρματα στο ημίχρονο! Κομίνης: “Δεν ξεκινάω το παιχνίδι”!

Πολύς λόγος έγινε για την ανάπαυλα ρεκόρ του ημιχρόνου στο Κλεάνθης Βικελίδης, η οποία κράτησε επιπλέον 20 λεπτά, φτάνοντας σε συνολική χρονική διάρκεια τα 35 λεπτά!

Στα αποδυτήρια των διαιτητών έγιναν πράματα και θάματα, με τον Κομίνη να δέχεται τεράστια πίεση και ψυχολογικό πόλεμο. Τόσο από παρόντες, όσο και από… απόντες. 

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ακούστηκαν από τα στόματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ότι “δεν θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο”, ενώ πριν από λίγο το “Αθλητικό Μετρόπολις” μετέφερε την πληροφορία ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας έστειλε sms στον Γιώργο Σαρρή, σχετικά με τα σφυρίγματα του Κομίνη! Μια τακτική που προφανώς συνηθίζει…

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης “άναψαν” τα τηλεφωνικά σύρματα!!! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής του αγώνα κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα στα αποδυτήρια (όπως κι έγινε) απειλώντας ότι: “δεν ξεκινάω το παιχνίδι! Δεν μπαίνω στο γήπεδο εάν δεν μου εξασφαλισθούν όλες οι εγγυήσεις ότι θα επικρατήσει ηρεμία και ομαλότητα”. 

Η στάση του Κομίνη εξέπληξε τους ανθρώπους του Άρη, τη στιγμή που το γήπεδο Χαριλάου έμοιαζε με αστυνοκρατούμενη περιοχή, με εκατοντάδες ΜΑΤ και άνδρες της αστυνομίας θα γεμίζουν ασφυκτικά κάθε γωνιά του. Αφού ειπώθηκε το… αυτονόητο και τονίστηκε ότι ο Άρης και ο κόσμος δεν είχαν, ούτε έχουν σκοπό να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και ενώ όπως τονίζεται, τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν (!!!), ο Κομίνης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

To Top