Άναψε… φωτιές η AS για τη συνάντηση Λαπόρτα – Μέντες για Ρονάλντο στην Μπαρτσελόνα

Τα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η ισπανική εφημερίδα As έρχεται να ανάψει… φωτιές αναφέροντας πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Σκοπός της συνάντησης των δύο ανδρών ήταν να διερευνηθεί από την πλευρά των «μπλαουγκράνα» το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Όπως, μάλιστα σημειώνουν οι Ισπανοί ο δρόμος για την Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτός, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και οι Καταλανοί μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην συνάντηση του Μέντες με τον Λαπόρτα, το όνομα του 37χρονου σούπερ σταρ, μονοπώλησε την συζήτηση, όμως δεν ήταν το μόνο όνομα που συζητήθηκε αφού στο τραπέζι έπεσαν και αυτά των Μπερνάρντο Σίλβα και Ράφα Λεάο, που επίσης εκπροσωπούνται από τον Πορτογάλο ατζέντη.

To Top