Άναψε… φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»

Σε μια ομολογουμένως, ακραία, δήλωσε προχώρησε ο Τουμέρ Μετίν, καθώς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας, υποστήριξε ότι έχει την πληροφορία ότι ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα.

Άναψε φωτιές ο Τουμέρ Μετίν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ήταν καλεσμένος σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό όπου και σχολίαζε τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στη χώρα.
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής λοιπόν, μιλώντας για τη Γαλατάσαραϊ και τον Μάουρο Ικάρντι, αναπαρήγαγε μια πληροφορία «βόμβα»! Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι έπειτα από τηλεφώνημα που είχε από Έλληνα δημοσιογράφο, έχει διασταυρωμένες πληροφορίες ότι ο Αργεντινός στράικερ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα!

«Την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι “φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται”», ανέφερε ο Μετίν.
Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ικάρντι με την ομάδα της Τουρκίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026, ενώ τη φετινή σεζόν ο έμπειρος στράικερ μετρά σε όλες τις διοργανώσεις 44 συμμετοχές, 30 γκολ και 12 ασίστ.

To Top