Άνδρας άνοιξε πυρ στον Φοίνικα – Τα παιδιά του παρακολουθούσαν έντρομα (VIDEO)

Πυρ άνοιξε το απόγευμα της Τρίτης ένας άνδρας στην περιοχή του Φοίνικα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σκορπώντας τον τρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, 32 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και σε κατάσταση αμόκ, έσπασε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και πυροβόλησε πέντε φορές, τρεις φορές έξω και δύο μέσα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ αλλά ο δράστης διέφυγε με ΙΧ και αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς στο Δερβένι. Ο 32χρονος στην προσπάθειά του να αμυνθεί, έβγαλε όπλο προς τους αστυνομικούς ενώ με προσεκτικές κινήσεις, του πήραν το όπλο και τον συνέλαβαν.

Η στιγμή του τρόμου

Ο 32χρονος ανέβηκε μέχρι τον τέταρτο όροφο όπου στο διαμέρισμα βρίσκονταν τα δύο παιδιά του τα οποία παρακολουθούσαν έντρομα τη σκηνή με τους πυροβολισμούς. Αργότερα μεταφέρθηκαν για την ασφάλειά τους στο αστυνομικό τμήμα. Στο σπίτι βρισκόταν και ένα ακόμη παιδί ενώ από τις έρευνες της ΕΛΑΣ εντός του σπιτιού βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Σημειώνεται ακόμη ότι η γυναίκα του 32χρονου βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων ο άνδρας φώναζε να καλέσουν την αστυνομία την ώρα που πυροβολούσε.

Ο δράστης εμπλέκεται και σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, το οποίο σημειώθηκε στον περιφερειακό μετά τη φυγή του, στο ύψος του ΤΙΤΑΝ και επί της ουσίας τον πρόδωσε οδηγώντας στη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις μαρτυρίες των κατοίκων οι οποίοι όχι μόνο τον είδαν να πυροβολεί προκαλώντας τους τρόμο αλλά και κατάφεραν να δουν τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σύλληψή του ήταν μονόδρομος.

Πηγή: thesstoday.gr

To Top