Άνετα η Εθνική 3-0 την Κύπρο

Η Εθνική ήταν εξαιρετική, επικράτησε 3-0 της Κύπρου και έκανε το 3/3 στον όμιλο, παίζοντας σε λίγες ημέρες «τελικό» πρωτιάς με το Κόσοβο στον Βόλο.

Η Εθνική Ελλάδας επιβεβαίωσε γι’ ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Μετά τα διπλά απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έκανε το 3/3 στο Nations League επικρατώντας 3-0 της Κύπρου.

Η Ελλάδα “καθάρισε” ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Ο Μπακασέτας με μία γκολάρα άνοιξε το σκορ στο 8′ και τον Παυλίδη στο 20′ να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με όμορφο τρόπο ο Λημνιός στο 48′. Πλέον, η πρωτοπόρος του ομίλου Εθνική είναι στην κορυφή με εννέα πόντους και μπορεί την Κυριακή (12/6) να κλειδώσει την πρώτη θέση.
Τη χαρά για τη νίκη, πάντως, σκίασε ο τραυματισμός του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Λημνιού στις καθυστερήσεις, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και κατά συνέπεια είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τόμας Μπόγκναρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σιώπης – Λοΐζου

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (25΄ Τζαβέλλας), Τσιμίκας, Σιώπης (52΄ Κουρμπέλης), Μάνταλος (52΄ Αλεξανδρόπουλος), Λημνιός, Παυλίδης, Μπακασέτας (81΄ Παπανικολάου), Δουβίκας (46΄ Μασούρας).

ΚΥΠΡΟΣ (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Γκόγκιτς, Κατελάρης (46΄ Λαΐφης), Κορρέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ν. Ιωάννου (64΄ Παναγιώτου), Παπουλής (74΄ Σπόλιαριτς), Σωτηρίου (46΄ Χριστοφή), Λοΐζου (64΄ Τζιονής).

To Top