Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Μήτρου-Λονγκ (video)

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στον Απόλλωνα Πατρών, τον οποίο συνέτριψε 84-65, στο ντεμπούτο του Μήτρου-Λονγκ και την πρώτη εμφάνιση του Πετρούσεφ στο πρωτάθλημα.

Την ανωτερότητά του από την αρχή μέχρι το τέλος επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο νίκησε άνετα 84-65, για το 10-1 στη Stoiximan Basket League.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή, φτάνοντας τη διαφορά ακόμη και στο +31 (84-53), αλλά στα τελευταία λεπτά χαλάρωσαν, δίνοντας την ευκαιρία στους Πατρινούς να μειώσουν.
Ντεμπούτο για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 5 πόντους (1/3διπ., 1/5τρ.), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Πρώτο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Φίλιπ Πετρούσεφ με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Άλεκ Πίτερς με 20 πόντους, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε 16π. και 9 ριμπάουντ.
Εκτός οι Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάναν για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι περιμένουν τον τελευταίο αγώνα του 2023 απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου (29/12), για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Από την άλλη, ο Απόλλων υποχώρησε στο 2-9 και είχε για πρώτο σκόρερ τον Ντέσμοντ Γουάσινγκτον με 14 πόντους.

 

To Top