Άνετη νίκη του Άρη επί του ΖΑΟΝ στο γυναικείο βόλεϊ

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη κέρδισε εύκολα τον Ζ.Α.Ο.Ν με 3-0 σετ στη Μίκρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής  της Pre League, ενώ αγωνίστηκε χωρίς την Ντομινίκα Στρούμιλο η οποία τραυματίστηκε.

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

Το πρώτο σετ ήταν αμφίρροπο, με τον ΑΡΗ να ξεκινάει «νευρικά» και να δίνει τη δυνατότητα στη φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει προβάδισμα τριών πόντων, το οποίο διατήρησε μέχρι και τα μισά του σετ (11-14). Στη συνέχεια, το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο (19-19, 20-20), ωστόσο ο ΑΡΗΣ δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και κατάφερε να επικρατήσει με 27-25.

Στο δεύτερο σετ οι «κιτρινόμαυρες» έδειξαν πλήρως αποφασισμένες,  ξεκινώντας με ένα σερί 6-0 και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στον Ζ.Α.Ο.Ν. κέρδισαν και το δεύτερο σετ άνετα με 25-10.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η ομάδα του ΑΡΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ με 8-0 και δείχνοντας ότι θα επικρατήσει και σε αυτό εύκολα, ωστόσο προς το τέλος έδειξαν μια μικρή χαλάρωση αναγκάζοντας τον Τσαϊρέλη να πάρει time-out, καθώς ο Ζ.Α.Ο.Ν. πλησίασε στους τρείς (21-18). Μετά την επιστροφή, οι παίκτριες του ΑΡΗ κέρδισαν τέσσερις συνεχόμενους πόντους και πήραν το σετ με 25-19 και κατ’ επέκταση τη νίκη.

Τα σετ: 3-0 (27/25, 25/10, 25-19).

To Top