H αθέατη πλευρά: Άνετος, χαμογελαστός και… “ετοιμοπόλεμος” ο “Νικ”! “Aν με χρειαστεί ο Άρης… επιστρέφω”

Είναι γεγονός πως ο Νίκος Γκάλης δεν νιώθει και πολύ… άνετα με τις συνεντεύξεις, καθώς είναι από τους ανθρώπους που αποφεύγει ακόμα και τώρα την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας. Όπως ακριβώς και ως αθλητής, καθώς προτιμούσε να “μιλά” στο παρκέ!

Στη σημερινή, ωστόσο, συνέντευξη τύπου ο “γκάνκστερ” ήταν πέρας ως πέρα ευδιάθετος, μοιράζοντας… χαμόγελα σε όσους βρέθηκαν στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την παρουσίαση του πρώτου τουρνουά που φέρει το όνομα του.

Δεν δίστασε μάλιστα να τονίσει χαμογελώντας πως είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι παρκέ αν φυσικά τον χρειαστεί ο Άρης: “Χρειάζομαι προετοιμασία. Αν με χρειαστεί ο Άρης επιστρέφω”, είπε ο “Νικ” για να πάρει την… πάσα ο Λευτέρης Αρβανίτης και να απαντήσει με το ίδιο ύφος: “Αν και το ρόστερ του Άρη έχει κλείσει πάντα θα υπάρχει μία θέση για τον Νίκο στην ομάδα. Αυτός αποφασίζει”.

Αστιεύτηκε μάλιστα και με όσους του ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφίες, δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πόσο ευδιάθετος ήταν.

To Top