Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από επτά μέρες απραξίας – “Μέσα” οι Ν΄Λουντούλου και Λιόλιος

Όπως ήταν λογικό η σημερινή προπόνηση στον Άρη δεν θα μπορούσε να κινηθεί σε υψηλούς ρυθμούς, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν να ακολουθήσουν πρόγραμμα υπό την επίβλεψη προπονητή και γυμναστών εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν.

Από την προηγούμενη Τετάρτη είχαν να προπονηθούν ως… ομάδα οι παίκτες του Άρη, αν και όλοι ακολούθησαν ατομικές προπονήσεις, ώστε να κρατηθούν σε αξιοπρεπή φυσική κατάσταση.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του δεν ζόρισαν ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές, καθώς τους ενδιεφερε να διαπιστώσουν πρωταρχικά σε τι κατάσταση βρίσκονται μετά την πολυήμερη αποχή. Επίσης απέφυγαν ασκήσεις πέραν του τρεξίματος και των παιχνιδιών με την μπάλα, ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο κάποιου τραυματισμού που έχει αυξημένες πιθανότητες μετά από αποχή.

Την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα του Άρη έκαναν ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου και Νίκος Λιόλιος, ενώ σε αντίθεση με την τελευταία προπόνηση υπήρχε και μία απουσία. Αυτή του Μανώλη Καλογερόπουλου που δεν ήθελε να συνεχίσει στον Άρη και αποχώρησε τις τελευταίες μέρες.

To Top