Άνθρωποι ήταν στις κερκίδες, όχι “σκουπίδια”! Προς τι η αλόγιστη χρήση χημικών από την αστυνομία;

Ο Άρης έχει τα δικά του προβλήματα, τον δικό του γολγοθά, οι οπαδοί άφησαν τα λαρύγγια τους στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά όσα τραγικά είδαν από την ομάδα τους μέσα στο γήπεδο, άλλα τόσα έζησαν από την ελληνική αστυνομία έξω από το γήπεδο με την αναίτια χρήση χημικών ακόμα και σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου!

Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο η αστυνομία άρχισε να κάνει χρήση χημικών έξω από την θύρα 2 του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος, άνθρωποι κάθε ηλικίας, γυναίκες και παιδιά μεταξύ αυτών ξαναμπήκαν στο γήπεδο για να αποφύγουν τα χειρότερα…

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών φιλάθλων του Άρη αστυνομικός μπήκε στην μπυραρία και “ψέκασε” με χημικά! Ένας οπαδός του Άρη έχασε τις αισθήσεις του και αντί να φωνάξουν ασθενοφόρο, δόθηκε εντολή για… επέλαση!

Όλα αυτά δεν γράφονται για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από το βασικό και τεράστιο πρόβλημα, που είναι αυτή τη στιγμή η πορεία της ομάδας.

Δεν μπορεί όμως να υπάρχει τέτοια συμπεριφορά από την ελληνική αστυνομία με την αλόγιστη χρήση χημικών, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η παραμικρή πρόκληση από τον κόσμο… Δεν μιλάμε για σκουπίδια, για ανθρώπους μιλάμε…

 

To Top